Telefon
WhatsApp
BÖLGENİN EN BÜYÜK KİTAP FUARI SORGUN’DA KAPILARINI AÇIYOR

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen Sorgun’un ilk kitap fuarı kapılarını açıyor. 13-22 Mayıs tarihleri arasında Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda açılacak olan fuarda kitapseverler bir araya gelecek
Sorgun Belediyesi 1. Kitap Fuarı, kültürel açıdan kentin önemli bir kazanımı olacak. Fuara katılacak küçük okurlara ise Sorgun Belediyesi tarafından okullarda karton kumbara dağıtımı yapıldı..
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci; “Bu etkinlik benim için çok önemli. Biz, bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir peygamber ümmetiyiz. Okullarımızda personellerimiz tarafından karton kumbaralar dağıtıldı. Şakir Efendi Meydanımıza fuar alanımız hazırlandı. Yüzlerce kitap, onlarca yazar ve yayınevini konuk edeceğiz, heyecanımız Sorgun’umuzun hem tanıtımını yapmak hemde kitapseverleri sevdiği şair ve yazarlarla buluşturacak olduğumuz için. Sorgun Belediyesi 1. Kitap fuarı ile yine bir ilke imza atıyoruz. Bölgemizin ilk ve en büyük kitap fuarını hemşehrilerimiz için 13-22 Mayıs tarihleri arasında Şakir Efendi Meydanımızda açacağız. Kitap fuarından faydalanan insanlarımızın ufkunu ve vizyonunu genişletecek olmanın ve toplumun hızlı gelişmesine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.
Sorgun Belediyesi tarafından Şakir Efendi Meydanında düzenlenecek kitap fuarına tüm Sorgunluları beklediğini ifade eden Başkan Ekinci, ilk alışverişi de kendisinin yapacağını söyledi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!